Ο Παύλος Τσόκουνογλου, είναι Έλληνας επαγγελματίας φωτογράφος που ζει και εργάζεται στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.

Για περισσότερα από 20 χρόνια έχει συνεργαστεί με την πλειοψηφία των διαφημιστικών εταιρειών και περιοδικών. Από την αρχή της καριέρας του, φωτογραφίες του έχουν δημοσιευθεί σε άρθρα και εξώφυλλα πολλών περιοδικών. Παράλληλα με τα περιοδικά, έχει συνεργαστεί με εκδοτικούς οίκους τόσο ελληνικών όσο και ξένων βιβλίων. Αυτά τα βιβλία ποικίλλουν από αρχιτεκτονικούς οδηγούς και διακόσμησης καθώς και βιβλία μαγειρικής. Έχει συνεργαστεί με τα περιοδικά : Maison and Decoration, Casa Vogue, Vogue, Status, In Style, Umami, Vimagourmet, Cook Book, Mariage, Maison Figaro, EYZHN, BHMagazino, Fooding και πολλά άλλα. Σε διεθνές επίπεδο , το έργο του άρχισε να εμφανίζεται σε διάφορα περιοδικά και sites στο εξωτερικό, όπως το Andrew Martin-Interior Design Review το Yatzer.com και αρκετά άλλα. Το πάθος του για την αρχιτεκτονική φωτογραφία τον οδήγησε στη συνεργασία με μια μεγάλη γκάμα κορυφαίων ξενοδοχείων στην Ελλάδα όπως το Ξενοδοχείο Grande Bretagne, το King George, το Costa Navarino, το Lagonisi Grand Resort, το Elounda Beach Hotel, το Sheraton Rhodes Resort και πολλά άλλα. Έχοντας την ικανότητα να πιάσει το πνεύμα της εποχής μας, συνεχίζει να καινοτομεί στο χώρο του και πάντα βρίσκει τρόπους για να ικανοποιήσει τόσο τους πελάτες του όσο και τους αναγνώστες.

Παράλληλα με το πάθος του για την αρχιτεκτονική και την φωτογραφία χώρου, δημιούργησε το δικό του σύμπαν στη φωτογραφία του φαγητού και των τροφίμων, δουλεύοντας για γνωστές Ελληνικές και ξένες εταιρείες τροφίμων που τον εμπιστεύονται με τα προϊόντα τους. Από μια απλή σάλτσα ντομάτας μέχρι το πιο εκλεκτό πιάτο ενός σεφ, ο Παύλος βρίσκεται πίσω από την κάμερα.
Όλα αυτά τα χρόνια, διάσημοι σεφ που μοιράζονται το ίδιο όνειρο  δημιουργικού πάθους και γεύσης, τον εμπιστεύονται για τις δημιουργίες τους και εξακολουθούν να παραμένουν συνεργάτες και φίλοι. Επίσης έχει κερδίσει βραβείο Ermis το 2015 για την Διεύθυνση  φωτογραφίας των διαφημιστικών βίντεο Jack Daniels “Mixinspirations”

Awards & Accolades
2015 Ermis Award |Direction of photography of the Jack Daniels “Mixinspirations” commercial videos
Services
Μάθετε περισσότερα για τις υπηρεσίες μας
Clients
Μάθετε περισσότερα για τους πελάτες μας